Eerste Hulp bij Feminisme

Help, een feminist!!!! Wat nu?!? Om aan die paniek een einde te maken biedt het Belgische documentatiecentrum Rosa vanaf vandaag Eerste Hulp bij Feminisme, oftewel EHBF. Op een speciale website kunnen mensen die vermoeden dat zij feministisch zijn, of die meer willen weten over dit verschijnsel, informatie, tips en adviezen krijgen. Onder het motto: ‘wees niet bang, het is maar feminisme’.

De site biedt eindeloos plezier voor jong en oud. Zo kun je een test doen om na te gaan hoe erg je het te pakken hebt. Blijk je een aardig feministisch gehalte te hebben, geen paniek. Je kunt te rade gaan bij lotgenoten, meer te weten komen over bh’s verbranden, dolle mina’s, baas in eigen buik, en andere ware en onware verhalen over de vrouwenbeweging, en ingaan op de seksenstrijd in je eigen battle of the sexes.

Uiteraard wil je daarna iets doen. De rubriek Doe het zelf feminisme geeft handige tips en trucs, onder andere om het compleet onhaalbare schoonheidsideaal terug in z’n hok te krijgen. Feminisme, iets om trots op te zijn!

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: